Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Leveringstermijn

Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. DHL levert dan -in de meeste gevallen- de volgende dag. Het kan voorkomen dat bepaalde artikelen onverwachts niet voorradig zijn zodat hierdoor de levertijd op kan lopen. Wij vragen hier uw begrip voor. Wij zullen u in ieder geval tijdig informeren wanneer dit het geval is (en vaak staat het vermeld op de website), en zullen u in overleg passende alternatieven aanbieden - of uw bedrag terugstorten binnen 14 dagen.

Overmacht

Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming welke niet aan Aveta kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld. Aveta is niet aansprakelijk voor enige schade indien deze is veroorzaakt door een tekortkoming die het gevolg is van overmacht. Aveta heeft in het geval van overmacht het recht om een bestelling op te schorten dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. Wij zullen u hiervan op de hoogte stellen. Het kan voorkomen dat een product niet direct uit voorraad leverbaar is. Als de verwachte levertijd meer dan 7 dagen is, wordt u op de hoogte gesteld en kunt u de bestelling kosteloos annuleren. Reeds betaalde bedragen worden dan binnen 14 dagen gecrediteerd.

Betaling

Betaling van de producten dient vooraf te geschieden via iDeal,of Paypal. Is uw betaling na 3 dagen niet binnen, dan ontvangt u een geheugensteuntje per e-mail. Houd u er rekening mee dat producten uit uw bestelling speciaal gereserveerd worden voor u, dit houdt in dat ze niet verkocht kunnen worden aan derden, zodoende is tijdig doorgeven indien uw bestelling geannuleerd moet worden voor ons van belang.

Annuleren

Zolang de betaling nog niet is voldaan en verwerkt, kan de bestelling kosteloos geannuleerd worden. Indien de betaling reeds heeft plaatsgevonden via overschrijving naar onze rekening en wij uw bestelling nog niet in behandeling hebben genomen, kan de bestelling kosteloos worden geannuleerd en zal het volledige totaalbedrag naar uw rekening worden gecrediteerd binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. Zodra de bestelling is verzonden is art. 5 van kracht. Uw bestelling wordt maximaal 7 dagen gereserveerd.

Retouren

De klant heeft het recht producten binnen 14 werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren conform de wet "kopen op afstand". Deze termijn van 14 dagen gaat in op het moment dat de artikelen door u zijn ontvangen.
Voorwaarde voor het retourneren van de bestelling is dat u Birthball.nl voorafgaand aan de retourzending middels e-mail op de hoogte te brengt. Bij retourzendingen na 14 dagen na ontvangst, ontvangt u het volledige aankoopbedrag minus de door ons gemaakte verzendkosten terug.

U kunt e-mail sturen aan info@Aveta.nl. Vermeld in uw e-mail uw naam en ordernummer (deze is te vinden op de factuur) en of u wilt ruilen of retourneren. De retourbetaling betreft het aankoopbedrag van de producten, welke ongebruikt en onbeschadigd, in originele verpakking dienen te worden aangeboden. De retourbetaling zal geschieden binnen 14 dagen nadat Birthball de goederen retour heeft ontvangen. Alle verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Indien de klant de zending ongefrankeerd verzendt, worden de gemaakte kosten verhoogd met administratiekosten aan de klant doorberekend.

Retourzendingen moeten worden gezonden aan;
Aveta / Birthball
Achterom 76B
2991CV Barendrecht
Nederland

Klachten

Bij ontvangst dient de bestelling gecontroleerd te worden. Problemen met levering dienen binnen 24 uur te worden gemeld, en overige klachten binnen 7 dagen na ontvangst op info@Aveta.nl. Klachten na deze periode kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Aveta verwerkt de gegevens exact zoals opgegeven door klant. Kosten ontstaan door het onjuist invoeren van gegevens, zijn voor rekening van de klant. Aveta is niet aansprakelijk voor het niet arriveren van de bestelling door fouten bij de klant.